Oriëntatie op de opleiding

We vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over de opleiding voordat je ervoor kiest jezelf als student in te schrijven. Om je zo goed mogelijk te informeren, bieden we je de volgende mogelijkheden:

  1. de informatie op deze website;
  2. een jaarlijkse open dag in juni;
  3. een kennismakingsgesprek.

Op deze website kun je al heel veel informatie vinden. We nodigen je van harte uit om naar de open dag te komen, om ook de sfeer te proeven van onze school en kennis te maken met je medestudenten. Natuurlijk is er dan ook alle ruimte om je vragen te stellen. Voel je ook vrij om een kennismakingsgesprek aan te vragen (dit kan live of via videobellen). In dit gesprek kunnen we je vragen beantwoorden en belangrijke zaken omtrent de opleiding bespreken, zodat je een goed beeld krijgt van de opleiding.

De inschrijfprocedure

Als je naar aanleiding van het kennismakingsgesprek of de open dag besluit deel te nemen aan de opleiding, stuur je de ingevulde studieovereenkomst naar ons retour en doe je een aanbetaling van 10% over het lesgeld van het eerste jaar. De datum waarop we studieovereenkomst én aanbetaling hebben ontvangen, geldt als de datum van je inschrijving.

Betaalpagina

Contact

ONDERWERP
Dank voor uw bericht. Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van dit bericht. Je kunt ook direct contact opnemen met info@schoolvoorastrologie.nl