Oriëntatie op de opleiding

We vinden het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent over de opleiding voordat je ervoor kiest jezelf als student in te schrijven. Om je zo goed mogelijk te informeren, bieden we je de volgende mogelijkheden:

  1. de informatie op deze website;
  2. een jaarlijkse open dag (medio mei/juni);
  3. een (online) kennismakingsgesprek.

Op deze website kun je al heel veel informatie vinden. We nodigen je van harte uit om naar de jaarlijkse open dag te komen, om ook de sfeer te proeven van onze school en kennis te maken met je medestudenten. Natuurlijk is er dan ook alle ruimte om je vragen te stellen.

Open dag gemist?

Dan is er altijd nog de mogelijkheid om een online kennismakingsgesprek aan te vragen. In dit gesprek kunnen we je vragen beantwoorden en belangrijke zaken omtrent de opleiding bespreken, zodat je een goed beeld krijgt van de opleiding. Je ontvangt hiervoor een teams-link.

LET OP: de Open dag heeft al plaatsgevonden. Belangstelling om in september 2024 te starten? Vraag een online kennismakingsgesprek aan

De inschrijfprocedure

Als je naar aanleiding van de Open dag of het kennismakingsgesprek besluit deel te nemen aan de opleiding, stuur je de ingevulde studieovereenkomst naar ons retour. Je inschrijving is definitief na (aan)betaling van het eerste studiejaar (de aanbetaling bedraagt 100 euro).

Contact

ONDERWERP